Zuiver Afrikaans Water

Bestuur

Voorzitter
Marijke Jansen
freelance grafisch ontwerper

Secretaris
Frits Wegenwijs
gepensioneerd gemeenteambtenaar

Penningmeester
Gerald van Es
docent Wiskunde op Christelijk College de Populier in Den Haag.

Algemene bestuursleden
Jooske Dondorp
werkzaam in de eerstelijnsgezondheidszorg.
Stantia Straat
arts, werkzaam in de private sectorAdviseur
Jacqueline Langeslag
huisarts en tropenarts, heeft jarenlange ervaring in diverse ontwikkelingshulpprojecten in meerdere Afrikaanse landen en met diverse lokale en internationale partners. Zij heeft specifieke expertise opgebouwd in watervraagstukken in het bijzonder in veilig drinkwaterprojecten.

Vrijwilligers
Diverse vrijwilligers verlenen hun medewerking bij het organiseren en uitwerken van de diverse fondsenwervingsactiviteiten.

Dit is geen druppel op een gloeiende plaat, dit is een van de vele druppels die verkoeling brengt.

Onze partners in Zuid-Afrika

Senzokuhle CBO Network
vierde in 2013 hun 21-jarig bestaan en hulp aan de samenleving. In die tijd bereikten zij meer dan duizend mensen met hun aanbod aan programma's. Het Schools watermanagement is het programma waarin CBO-network en Zuiver Afrikaans Water samenwerken. Het programma richt zich op scholen in Kwazulu Natal, bevat training voor de scholieren, onderwijzers, opvoeders en watermanagers. De laatsen dragen zorg voor het onderhoud van het waterfiltersysteem.

QuaWater
weet dat kwalitatief goed (drink)water niet zomaar uit de grond komt. Daarom bieden zij passende technologie voor het behandelen van water per project. Zij geloven dat het belangrijk is de gebruiker bewust te maken dat (drink-) water direct van invloed is op gezondheid.

Jaarverslagen

Beleidsplan

Postadres

Eikenweg 56b
1092 CB Amsterdam
Nederland